[rev_slider terrastegels]

Een nieuw terras of oprit nodig?

Vloerwerken Janssens helpt u de juiste keuzes te maken:

Een mooi aangelegd terras en oprit is in de ogen van elke Belg met een tuin alleen maar belangrijker geworden. Een terras is meer en meer het verlengde geworden van de woonkamer en geeft een vergroting van het ruimtegevoel van uw woning.

Vloerwerken Janssens uit Rillaar heeft al jarenlang ervaren met de aanleg van terrassen en opritten. Daarom zijn wij uw geschikte partner om uw nieuw terras of oprit aan te leggen. Van de keuze van uw tegels tot de aanleg ervan kunnen wij u begeleiden van a tot z.

Eén van de keuzes die u kunt maken van materiaal zijn klinkers, klinkers zijn robuust en relatief goedkoop tov andere materialen. Afhankelijk van de kostprijs en persoonlijke voorkeur kan je kiezen tussen betonklinkers en kleiklinkers. Kleiklinkers hebben als voordeel dat ze een langere levensduur hebben en warmer ogen. Betonklinkers zijn dan weer erg goedkoop en verkrijgbaar in identieke vormen en kleuren.

Een andere keuze van materiaal die je kan maken zijn kasseien. Kasseien ook wel kinderkopjes genoemd, zijn op maat gemaakte vierkante stukken natuursteen. . Ze zijn aan de bovenkant afgerond en lopen naar beneden taps toe. Ze werden oorspronkelijk gebruikt om straten mee aan te leggen maar tegenwoordig vind je ze vooral terug bij opritten en terrassen. Kasseien zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en hebben een erg lange levensduur. Een prima keuze dus wanneer je op zoek bent naar een authentiek materiaal met een minimum aan onderhoud.

Vloerenwerken Janssens geeft u volgende zekerheden:

  • Gratis prijsofferte
  • Jarenlange ervaring
  • Keuze uit verschillende materialen
  • In combinatie met chapewerken

Ik wens meer informatie over:
Terraswerken

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Eventuele foto's: