[rev_slider vloerwerken]

Met vloerwerken Janssens in de regio Aarschot zal u tevreden zijn

Vloeren voor een prachtig uitzicht van uw woning

Vloerwerken Janssens uit Rillaar bij Aarschot heeft jarenlange ervaring als vloerder. Geert is de tweede generatie en is bijgevolg al van jongsaf een vloerder in hart en nieren.

Als vloerder legt Geert alle soorten vloeren die de klant wenst. In de omgeving van Aarschot leggen wij zowel binnen als buiten tegels. Het werkgebied van vloerder Geert strekt zich uit in de driehoek Leuven, Hasselt en Geel. Geen enkel materiaal vormt voor ons een probleem. Keramische- of natuurtegels, wij leggen het allemaal op een professionele wijze. Wanneer u een project hebt voor het vloeren, zit u meteen goed bij ons. Wij staan u gerust bij met technisch advies en de materiaalkeuze of de plaatsing van de tegels. Na het overleg bieden wij u een gratis offerte. Naast een scherpe prijs mag u zeker zijn van een kwalitatief hoge afwerking van uw vloeren. Als u nu renoveert, nieuw gebouwd hebt, enkel uw woonkamer of het terras wil laten vloeren, bij ons zal u nooit ontgoocheld achter blijven.

Informeer zeker eens naar onze totaalprojecten. Het is perfect mogelijk dat wij bij u de chape komen leggen en aansluitend de vloeren plaatsen. Op die manier hebt u met één aannemer twee werken meteen professioneel laten uitvoeren.

Vloerenwerken Janssens geeft u volgende zekerheden:

  • Gratis prijsofferte
  • Jarenlange ervaring
  • Alle soorten tegels
  • In combinatie met chapewerken

Ik wens meer informatie over:
Vloeren

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Eventuele foto's: