[rev_slider wandtegels]

Wandtegels voor uw keuken of badkamer nodig?

In iedere nieuwbouw of gerenoveerde woning moeten wel ergens tegels geplaatst worden. De plaatsing vraagt een brede vorm van vakmanschap en ervaring. U wil toch ook een mooie egale muur met strak lopende voegen als resultaat? Stap daarom voor het laten plaatsen van wandtegels. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in dit vak.

Voor ons komt iedere plaats in aanmerking voor wandtegels. Een veelgevraagde opdracht is het betegelen van een badkamer. Als dit gepaard gaat met het plaatsen van wandtegels in een inloopdouche dan zorgen wij in één moeite voor een waterdichte afsluiting van de douche. U zal zonder zorgen kunnen douchen zonder te moeten denken aan mogelijke lekken. Maar ook voor het laten plaatsen van wandtegels in de keuken, de inkomhal of het toilet kan u een beroep doen op onze diensten.

Buiten een feilloze afwerking staat bij ons ook de service naar de klanten toe bovenaan de prioriteitenlijst. Stel zonder aarzelen al uw vragen rond materiaalkeuze en plaatsing aan onze vakmannen. Wij ondersteunen u graag in het maken van deze beslissingen. Na alle opmetingen en materiaalkeuze geven wij u een gratis offerte. Na de overeenkomst komt bij ons de stipte oplevering voorop. Wij laten u nooit wachten en garanderen een snelle maar grondige afwerking

Vloerenwerken Janssens geeft u volgende zekerheden:

  • Gratis prijsofferte
  • Jarenlange ervaring
  • Alle soorten tegels
  • Voor alle ruimten

Ik wens meer informatie over:
Wandtegels

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Eventuele foto's: